L-Soft förhandsvisar en ny tjänst för digital marknadsföring

E-postpionjärens nya tjänst förenklar och uppmanar om god sed i e-postmarknadsföringStockholm, 2 november, 2010 – L-Soft förhandsvisar en ny e-posttjänst. Den nya tjänsten, KayvuSM, riktar sig till små och medelstora företag som vill få stöd för bästa e-postpraxis i sin kundkommunikation. L-Soft släpper tjänsten Kayvu redan före den egentliga lanseringen dels för att erbjuda företag att testa den nya tjänsten helt gratis utan några förbindelser och dels för att samla in feedback om tjänstens användbarhet och funktionalitet.

Målet med Kayvu är att förenkla så mycket som möjligt och minska osäkerheten inför ett e-postutskick. Färdiga mallar i designgalleriet har plats för den informationen som måste finnas i varje e-postmeddelande enligt EU direktiven. Mallarna är utformade så att innehållet visas optimalt i mottagarnas olika e-postprogram, även de med bildblockering. I Kayvu ingår automatisk bild och spamanalys samt en möjlighet att testa utskicket innan det går ut till sändlistan. Det ökar tryggheten i kommunikationen.

– Jag har bara positiva saker att säga om tjänsten och jag är positivt överraskat att jag hade mitt allra första nyhetsbrev klart och testat mindre än på en halvtimme. Kayvu är ett riktigt bra program förresten, säger Terhi Törsleff på Forma Nova.

– Av de verktyg jag testat, som ju ändå är ett par stycken, så ligger tjänsten Kayvu där den skall, i topp, tillägger Ricard Nordberg chefstekniker hos HWEAB.

Företag kan pröva sig fram stegvis och se hur e-postmarknadsföring och nyhetsbrev fungerar i praktiken. De kan dela med sig nyheter och erbjudanden samt se hur kunderna sprider meddelanden vidare i de sociala medierna till sina vänner. Samtyckesbaserad marknadsföring är ett av de mest effektiva sätten att bygga långsiktiga relationer.

Mer information on Kayvu:
http://www.kayvu.com
http://www.kayvu.com/invitation.asp

Mer om L-Soft

E-postlistteknologiföretaget L-Soft grundades 1994 och specialiserar sig inom program och tjänster för nyhetsbrev, diskussionslistor samt e-postmarknadsföring med samtycke. L-Softs flaggskeppsprodukt, e-postlisthanteraren LISTSERV®, utvecklad av Eric Thomas, har använts sedan 1986. Idag finns LISTSERV e-postlistor och miljontals prenumeranter världen över. År 2011 markerar 25-årsjubileet för L-Softs huvudprodukt LISTSERV. L-Soft har kontor i både Europa och USA. Huvudkontoret ligger i Sverige.

För mer information, vänligen kontakta:

L-Soft Sweden AB
Outi Tuomaala
+46-8-50709911
https://www.lsoft.com/contact/econtact.asp?id=pressinfo


LISTSERV is a registered trademark licensed to L-Soft international, Inc.

See Guidelines for Proper Usage of the LISTSERV Trademark for more details.

All other trademarks, both marked and unmarked, are the property of their respective owners.


Menu