L-Soft släpper LISTSERV 16.0 med nyhetsbrevgalleri

Bättre verktyg för nyhetsbrev och stöd för de flesta av världens skriftsystemStockholm, 10 december, 2009 – LISTSERV®, det klassiska programmet för hantering av e-postlistor, har banat väg för e-postlistkommunikation sedan 1986. Idag släpper L-Soft en ny version, en större uppdatering, som hjälper kommunikatörer att jobba med välutformade nyhetsbrev. Den nya versionen har ett intuitivt system för HTML-nyhetsbrev, ett galleri av dynamiska nyhetsbrevmallar och en integrerad HTML-editor. Nyhetsbrevmallarna är utformade av L-Softs experter och testade för bästa e-postpraxis som L-Soft har samlat under femton års erfarenhet. Marknadsförare behöver inte ta hjälp från en teknisk kunnig person för att skapa ett nyhetsbrevutskick. De anpassningsbara mallarna är enkla att använda och modifiera.

– När kunderna är oroliga gäller det att kommunicera regelbundet för att visa att verksamheten fungerar som vanligt trots konjunkturen. Samtidigt har man kanske varit tvungen att dra ned på webbkonsulten som tog hand om nyhetsbrevutformningen. Att göra avkall på kvaliteten eller frekvensen skulle skicka fel signaler, säger Eric Thomas, L-Softs grundare och VD. Det nya vägledande nyhetsbrevgalleriet är en vitaminkick för kommunikatörer och informatörer som vill jobba aktivt med nyhetsbrev, tillägger han.

Det är viktigt för företag, myndigheter, universitet och andra organisationer att kunna kommunicera och samtala via e-postlistor såsom diskussionsforum, nyhetsbrev och andra e-postutskick. Med LISTSERV 16.0 kan användaren snabbt komma igång med att testa nyhetsbreven i förväg och även schemalägga kommunikationsflödet.

Ett utvidgat stöd för UTF-8 glädjer kunder som kommunicerar med ett skriftsystem annat än de latinska alfabeten. LISTSERV programmets webbgränssnitt stödjer UTF-8 för hantering av e-postlistors beskrivningar och prenumeranters namn i olika tecken. Det utökade skriftstödet behövs synnerligen för webbplatser och e-postlistor i andra språk och teckenkodning än ISO-8859-1, som exempel arabiska, grekiska, hebreiska, japanska, kinesiska och ryska.

LISTSERV 16.0 finns tillgänglig som en nedladdningsbar programlicens eller som en webbtjänst. För mer information om e-postlisthanteraren LISTSERV 16.0, vänligen besök:
http://www.lsoft.com/products/listserv_160.asp

Mer om L-Soft

E-postlistteknologiföretaget L-Soft grundades 1994 och specialiserar sig inom program och tjänster för nyhetsbrev, diskussionslistor samt e-postmarknadsföring med samtycke. L-Softs flaggskeppsprodukt, e-postlisthanteraren LISTSERV®, utvecklad av Eric Thomas, har använts sedan 1986. Idag finns LISTSERV e-postlistor och miljontals prenumeranter världen över. År 2009 markerar 15-årsjubileet för L-Soft som har kontor i både Europa och USA. Huvudkontoret ligger i Sverige. Veckans Affärer rankade IT-bolaget L-Soft på listan som "De tio bästa bolagen med färre än 200 anställda" i en jämställdhetsundersökning. Det resulterade i att L-Soft tilldelades VAs utmärkelse "Sveriges bästa arbetsplatser" 2009.

För mer information, vänligen kontakta:

L-Soft Sweden AB
Outi Tuomaala
+46-8-50709911
https://www.lsoft.com/contact/econtact.asp?id=pressinfo


LISTSERV is a registered trademark licensed to L-Soft international, Inc.

See Guidelines for Proper Usage of the LISTSERV Trademark for more details.

All other trademarks, both marked and unmarked, are the property of their respective owners.


Menu