1

L-Soft lanserar LISTSERV® Maestro 3.3 med skräddarsydda kampanjrapporter

Lättillgänglig e-poststatistik på instrumentbrädan ger djupgående kunskap för utveckling av framtida e-postkampanjerStockholm, 12 februari 2008 – L-Soft, ett av världens ledande företag inom mjukvara för e-postlistor, lanserar idag en ny version av sin e-postkommunikationslösning, LISTSERV Maestro. Bland nyheterna är rapporterings- och förhandsgranskningsförbättringar som gör det lättare att granska, testa, genomföra och analysera e-postutskick såsom nyhetsbrev, kampanjer och annan marknadskommunikation via e-post.

LISTSERV Maestro 3.3 tillåter användare att välja sina egna e-postrapporter till instrumentbrädan, vilket ger en kontinuerlig överblick över den viktigaste e-poststatistiken. Rapporterna uppdateras automatiskt och kan klickas för närmare detaljer. E-poststatistiken ger ett underlag för företag att etablera sina egna riktlinjer och bästa praxis för opt-in e-postkommunikationen. Med hjälp av kunskap från de relevanta rapporterna kan företag utveckla sina e-postutskick, vare det rör sig om försäljning eller kundvård.

– E-postmarknadsföring är inte någon exakt vetenskap, men att veta sina e-postsiffror är klart matnyttigare än gissningar. Hur kan man fatta effektiva beslut för kommunikationen utan kunskap om hur e-postkampanjer fungerar och vad som ligger bakom tidigare framgångar eller misslyckanden? säger Outi Tuomaala, marknadschef på L-Soft. Att dela e-postrapporter med teamet och chefen, visa resultat, diskutera lärdomar och nästa steg utifrån tillgänglig data hjälper att motivera resurssatsningen och utveckla kommunikationen. Kreativitet i all ära, men idag krävs det helt klart ansvar för mätbara resultat, tillägger Tuomaala.

Med LISTSERV Maestro 3.3 kan användare ha upp till 20 valfria och skräddarskydda rapporter direkt framför sig som underlag till nya idéer. Användare kan även jämföra resultat från 12 olika utskick bredvid varandra. Med styrkan att veta, jämföra och dela med sig data kan användare implementera bästa praxis såsom:

  • Använda jobbjämförelserapporter för att jämföra två eller fler utskick, till exempel nyhetsbrev, e-postkampanjer, eller resultat av A/B-split-tester.
  • Skapa PDF-filer över rapporter och dela med kollegor och chefer.
  • Identifiera framgångsfaktorer för ett lyckat utskick i förhållande till ett dåligt utfört utskick och bearbeta problemområden för bättre framtida resultat.
  • Förhandsgranska HTML-meddelanden och testa hur meddelandet ser ut när bilderna är blockerade. Se till att innehållet är läsbart och att alternativ text finns tillgänglig när bilderna är blockerade. De flesta e-postklienter idag blockerar bilder tills mottagaren aktiverar dem.

För mer information om nyheter i LISTSERV Maestro 3.3, vänligen besök:
http://www.lsoft.com/products/maestro_33.asp

LISTSERV Maestro, ett komplett program för dynamisk e-postmarknadsföring med samtycke, bygger på den världsberömda e-postlisthanteraren LISTSERV®. LISTSERV Maestro är tillgänglig som en programlicens för Windows, Unix (Linux och Solaris) och Mac OS X eller som en outsourcingstjänst via webblogin. För att läsa mer om produkten, besök:
http://www.lsoft.com/products/maestro.asp

Mer om L-Soft

L-Soft, som grundades 1994, specialiserar sig på e-postlistteknologi för nyhetsbrev, diskussionslistor samt opt-in e-postmarkandsföring. L-Softs flaggskeppsprodukt, e-postlisthanteraren LISTSERV®, har använts sedan 1986. Idag har LISTSERV e-postlistorna mer än 100 miljoner prenumeranter världen över. År 2008 markerar 15-årsjubileet för dubbel opt-in funktionen. L-Soft har kontor både i Europa och USA. Huvudkontoret ligger i Stockholm.

För mer information, vänligen kontakta:

L-Soft Sweden AB
Outi Tuomaala
+46-8-50709911
https://www.lsoft.com/contact/econtact.asp?id=pressinfo


LISTSERV is a registered trademark licensed to L-Soft international, Inc.

See Guidelines for Proper Usage of the LISTSERV Trademark for more details.

All other trademarks, both marked and unmarked, are the property of their respective owners.


Menu