Ny version av L-Softs program för e-postmarknadsföring släpps idag

LISTSERV Maestro 3.0 erbjuder en förbättrad plattform för personalisering, anpassning, uppföljning och rapporteringStockholm, 23 januari 2007 – Idag släpper L-Soft LISTSERV Maestro 3.0, en ny version av sitt program för e-postmarknadsföring. LISTSERV Maestro möjliggör individanpassning av meddelanden och utskick med värdefull, personaliserad information för opt-in mottagare, antingen genom ett lättanvänt integrerat databassystem eller genom existerande externa databaser. En av de nya funktionerna i LISTSERV Maestro är en så kallad "dashboard", instrumentbräda, som ger en tydlig överblick och snabb statuskontroll över kommande, pågående och nyligen skickade e-postutskick samt en ny interaktiv och djupare rapportering över e-postutskick och mottagarstatistik.

– En stor del av opt-in e-post upplevs som oönskad, mestadels för att den inte passar mottagarens intressen. Personalisering och anpassning är därför viktigare än någonsin, säger Eric Thomas, VD och grundare av L-Soft. Med LISTSERV Maestro finns det ingen ursäkt eftersom det är så enkelt att skicka högst relevant, personaliserad e-post – sådan som mottagaren ser fram emot att öppna och läsa.

Företag och organisationer som använder LISTSERV Maestro kan helt och hållet anpassa varje sida av webbgränssnittet, vilket kan leda till ökad varumärkeskännedom och bättre kundkommunikation. LISTSERV Maestro stödjer leveransbarhet genom att tillåta prenumeranter att själva fylla i automatiskt skapade webbformulär och ge detaljerad information om vilka slags meddelanden de vill ta emot. Denna information kan sedan automatiskt lagras i prenumerant- eller kunddatabasen.

För mer information om LISTSERV Maestro, besök:
http://www.lsoft.com/products/maestro.asp

För mer information om nya funktioner och uppdateringar i LISTSERV Maestro 3.0, besök:
http://www.lsoft.com/products/maestro_30.asp

Mer om L-Soft

L-Soft specialiserar sig på mjukvara och outsourcingtjänster för hantering av e-postlistor och e-postmarknadsföring. L-Softs flaggskeppsprodukt LISTSERV® används sedan 1986 för nyhetsbrev, diskussionsgrupper samt individanpassade e-postutskick. Med LISTSERV Maestro, L-Softs mjukvara för e-postkampanjer och responsmätning, kan kampanjer enkelt mätas, analyseras och förbättras. L-Softs produkter kännetecknas av marknadens bästa prestanda, pålitlighet och skalbarhet. Med mer än 110 miljoner prenumeranter världen över hittar vi kunder såsom TV4, Moderaterna, IDG, Uppsala universitet, Ledarna och Naturhistoriska Riksmuseet. L-Soft har kontor både i Europa och USA. Huvudkontoret ligger i Stockholm.

För mer information, vänligen kontakta:

L-Soft Sweden AB
Outi Tuomaala
+46-8-50709911
https://www.lsoft.com/contact/econtact.asp?id=pressinfo


LISTSERV is a registered trademark licensed to L-Soft international, Inc.

See Guidelines for Proper Usage of the LISTSERV Trademark for more details.

All other trademarks, both marked and unmarked, are the property of their respective owners.


Menu