L-Soft lanserar produkt för opt-in e-postmarknadsföring för Mac

LISTSERV® Maestro erbjuder avancerad men lättanvänd teknik för att hantera e-postkampanjer där effektiviteten kan mätas och sammanställas i rapporterStockholm, 8 september 2005 – I dag lanserar L-Soft, den ledande leverantören av mjukvara för e-postlistor och e-postmarknadsföring, LISTSERV Maestro för Mac OS X. Nu kan även företag och organisationer som använder Mac nyttja LISTSERV Maestro för att skapa, skicka ut och mäta utfallet av opt-in e-postmarknadsföring och kampanjer via e-post. Med LISTSERV Maestros lättförståeliga användargränssnitt kan en marknadsavdelning enkelt hantera komplexa e-postkampanjer. LISTSERV Maestro för Mac OS X erbjuder samma pålitlighet och funktionalitet som användare av Linux och Unix har kunnat ta del av länge.

– I augusti introducerade vi LISTSERV för Mac OS X. Vi är väldigt glada att nu även kunna erbjuda Mac-användare den utökade funktionalitet och användarvänlighet som LISTSERV Maestro innebär. Produkten ger företag och organisationer möjlighet att skapa e-postkampanjer som är personifierade och baserade på mottagarnas individuella preferenser, säger L-Softs vd Eric Thomas. 1986 skapade Eric Thomas LISTSERV som är den första programvaran för automatiserad hantering av e-postlistor.

L-Softs kunder använder LISTSERV Maestro för att hantera bland annat intern kommunikation, personifierade utskick med produktnyheter, kampanjer för att samla in donationer och reklamutskick för mässor och events.

L-Soft är ett av de första företagen på marknaden som erbjuder en programvara för avancerad opt-in e-postkommunikation för Mac OS X. L-Softs hela produktlinje finns nu tillgänglig för Mac.

LISTSERV Maestros användargränssnitt guidar användare genom hela kampanjen – från val av målgrupp till responsmätning. En unik egenskap med produkten är att användare kan bestämma på vilken nivå responsmätningen skall göras. Utifrån egna riktlinjer och konsumenters rätt att skydda personliga uppgifter kan företag och organisationer välja såväl anonym som individuell mätning av utfallet. Datan kan utläsas direkt i användargränssnittet eller exporteras till statistikprogram för mer avancerad analys. Mätresultatet kan även användas för automatiserade uppföljningskampanjer.

L-Soft erbjuder LISTSERV och LISTSERV Maestro för operativsystemen Windows, Unix (Linux och Solaris) och nu även Mac. Fram till och med oktober 2005 har L-Soft ett specialerbjudande på LISTSERV Maestro för Mac.

För mer information besök:
http://www.lsoft.com/products/maestro.asp

Ladda ner och testa LISTSERV Maestro:
http://www.lsoft.com/download/maestro.asp

Mer om L-Soft

L-Soft specialiserar sig på mjukvara och outsourcingtjänster för hantering av e-postlistor och e-postmarknadsföring. L-Softs flaggskeppsprodukt LISTSERV används sedan 1986 för nyhetsbrev, diskussionsgrupper samt individanpassade e-postutskick. Med LISTSERV Maestro, L-Softs mjukvara för e-postkampanjer och responsmätning, kan kampanjer enkelt mätas, analyseras och förbättras. L-Softs produkter kännetecknas av marknadens bästa prestanda, pålitlighet och skalbarhet. Med mer än 110 miljoner prenumeranter världen över hittar vi kunder såsom KREAB, Ledarna, Moderaterna, Statskontoret, SUNET och Uppsala universitet. L-Soft har kontor i Sverige, USA, England och Tyskland. Huvudkontoret ligger i Stockholm.

För mer information, vänligen kontakta:

L-Soft Sweden AB
Outi Tuomaala
+46-8-50709911
https://www.lsoft.com/contact/econtact.asp?id=pressinfo


LISTSERV is a registered trademark licensed to L-Soft international, Inc.

See Guidelines for Proper Usage of the LISTSERV Trademark for more details.

All other trademarks, both marked and unmarked, are the property of their respective owners.


Menu