L-Soft introducerar LISTSERV® 14.4

Utökade möjligheter att individanpassa e-postutskickStockholm, 21 juni 2005 – I dag lanserar svenska L-Soft, den ledande leverantören av mjukvara för e-postlistor, version 14.4 av programvaran LISTSERV. LISTSERV används för att skapa och hantera e-postlistor, till exempel nyhetsbrev och diskussionslistor. De största nyheterna i den nya versionen är:

Utökade möjligheter för individanpassade utskick: Med LISTSERV 14.4 kan organisationer individanpassa sina e-postutskick med vilken SMTP-server som helst. Meddelanden som individanpassas ger bättre resultat i kundkommunikation via e-post.

Utökad funktionalitet i webbgränssnittet: Det är möjligt att skicka text-, HTML- och multi-part-meddelanden direkt via LISTSERVs webbgränssnitt. LISTSERV använder ett appletprogram för att hämta och verifiera HTML-innehåll för ett utskick.

Utökat skydd mot virus i e-postlistor: Utöver det antivirusskydd som erbjuds via L-Softs partnerskap med F-Secure erbjuder den nya versionen av LISTSERV också stöd för användning av andra antivirussystem. I nya LISTSERV är också de senaste versionerna av F-Secure Anti-Virus (versioner 5.50-SR1 för Windows och 4.63 för Linux) certifierade.

LISTSERV 14.4 är den 49:e versionen av LISTSERV, sedan lanseringen 1986. För att fira produktens 19-årsjubileum kommer L-Soft att ge de hundra första organisationer som uppgraderar till LISTSERV 14.4 en licens av LISTSERV Maestro utan extra kostnad. Denna licens har kapacitet att skicka upp till 15000 meddelanden per månad. LISTSERV Maestro används för opt-in e-postkampanjer och responsmätning.

Mer information om LISTSERV 14.4 finns på:

Produktsidan:
http://www.lsoft.com/products/listserv_144.asp

Mer om L-Soft

L-Soft specialiserar sig på mjukvara och outsourcingtjänster för hantering av e-postlistor och e-postmarknadsföring. L-Softs flaggskeppsprodukt LISTSERV används sedan 1986 för nyhetsbrev, diskussionsgrupper samt individanpassade e-postutskick. Med LISTSERV Maestro, L-Softs mjukvara för e-postkampanjer och responsmätning, kan kampanjer enkelt mätas, analyseras och förbättras. L-Softs produkter kännetecknas av marknadens bästa prestanda, pålitlighet och skalbarhet. Med mer än 110 miljoner prenumeranter världen över hittar vi kunder såsom Svenskt Näringsliv, TV4, Moderaterna, Nacka Kommun, Statskontoret, Uppsala universitet, Ledarna och Naturhistoriska Riksmuseet. L-Soft har kontor i Sverige, USA, England och Tyskland. Huvudkontoret ligger i Stockholm.

För mer information, vänligen kontakta:

L-Soft Sweden AB
Outi Tuomaala
+46-8-50709911
https://www.lsoft.com/contact/econtact.asp?id=pressinfo


LISTSERV is a registered trademark licensed to L-Soft international, Inc.

See Guidelines for Proper Usage of the LISTSERV Trademark for more details.

All other trademarks, both marked and unmarked, are the property of their respective owners.


Menu