Fibrom-L, e-gemenskap för fibromyalgi vinner LISTSERV Discussion AwardStockholm, 20 september 2005 – I dag meddelar L-Soft, den ledande leverantören av mjukvara för e-postlistor och e-postmarknadsföring, att vinnaren av LISTSERV Discussion Award i årets upplaga av tävlingen LISTSERV Choice Award är diskussionsforumet FIBROM-L.

FIBROM-L använder LISTSERV, L-Softs programvara för hantering av e-postlistor, för att sammanföra över 1000 personer som är drabbade av sjukdomen fibromyalgi. Listmedlemmarna finns huvudsakligen i Nordamerika, Europa och Australien. I detta diskussionsforum kan de diskutera med och stötta varandra samt förmedla viktig information om sjukdomen. Fibromyalgi är en komplicerad och ofta missförstådd sjukdom som orsakar kronisk smärta och trötthet i samband med neurologiska, muskulära och skelettrelaterade problem.

LISTSERV Discussion Award är det första priset som tillkännages i 2005-2006 års upplaga av LISTSERV Choice Awards. Tävlingen etablerades 2004 i samband med L-Softs 10-årsjubileum och har som syfte att lyfta fram kunder som använder företagets produkter på ett utomordentligt sätt. I årets upplaga finns fyra kategorier: LISTSERV Discussion Award, LISTSERV Newsletter Award, LISTSERV Announcement Award och LISTSERV Innovation Award.

För mer information, besök:
http://www.lsoft.com/news/choiceawards.asp.

För att läsa mer om Fibrom-L, besök:
http://fmscommunity.org/fibromlhelp.htm

För att läsa ett utförligt pressmeddelande på engelska, vänligen besök:
http://www.lsoft.com/news/2005/choice2005-1-us.asp

Mer om L-Soft

L-Soft specialiserar sig på mjukvara och outsourcingtjänster för hantering av e-postlistor och e-postmarknadsföring. L-Softs flaggskeppsprodukt LISTSERV används sedan 1986 för nyhetsbrev, diskussionsgrupper samt individanpassade e-postutskick. Med LISTSERV Maestro, L-Softs mjukvara för e-postkampanjer och responsmätning, kan kampanjer enkelt mätas, analyseras och förbättras. L-Softs produkter kännetecknas av marknadens bästa prestanda, pålitlighet och skalbarhet. Med mer än 110 miljoner prenumeranter världen över hittar vi kunder såsom KREAB, Ledarna, Moderaterna, Statskontoret, SUNET och Uppsala universitet. L-Soft har kontor i Sverige, USA, England och Tyskland. Huvudkontoret ligger i Stockholm.

För mer information, vänligen kontakta:

L-Soft Sweden AB
Outi Tuomaala
+46-8-50709911
https://www.lsoft.com/contact/econtact.asp?id=pressinfo


LISTSERV is a registered trademark licensed to L-Soft international, Inc.

See Guidelines for Proper Usage of the LISTSERV Trademark for more details.

All other trademarks, both marked and unmarked, are the property of their respective owners.


Menu