L-Soft stoppar spam i nya LISTSERV 14.3

Förbättrade funktioner i ett av världens mest kända program för e-postlistorStockholm, 8 december 2004 – Idag lanserade svenska L-Soft, den ledande leverantören av mjukvara för e-postlistor, LISTSERV 14.3. LISTSERV är ett program för att skapa, underhålla och hantera e-postlistor, till exempel nyhetsbrev och diskussionslistor. Den nya versionen innehåller viktiga och omfattande ändringar som avsevärt kommer att minska spam bland LISTSERVs e-postlistor. Av de cirka 170 förbättringarna är runt 100 av dem resultat av önskemål och förfrågningar som kunder och användare kommit med under årens lopp.

Illustration

De viktigaste ändringarna i den nya versionen är:

  • Företag kan koppla ett externt spamfilter till LISTSERV och därför säkra sina e-postlistor från oönskad e-post.
  • Möjlighet att konfigurera e-postlistan så att en icke-prenumerant som vill skicka ett meddelande till en öppen e-postlista eller till administratören, först måste bekräfta sitt utskick innan det distribueras. Prenumeranter kan precis som tidigare skicka meddelanden utan bekräftelse.
  • Om en prenumerant inte är inloggad i LISTSERVs webbarkiv syns inte avsändarnas e-postadresser. På så sätt kommer inte spammare åt dessa e-postadresser.
  • LISTSERV 14.3 innehåller 72 nya meddelandemallar för list- och systemmeddelanden, vilket innebär betydligt större modifieringsmöjligheter, till exempel översättning.
  • Webbgränssnittet i den nya versionen har anpassats enligt W3Cs (World Wide Web Consortium) rekommenderade riktlinjer för att öka tillgängligheten.

Den nya versionen finns att ladda ner på L-Softs hemsida och den innebär inga prisförändringar. För de som redan använder LISTSERV med supportavtal är den nya versionen kostnadsfri.

Mer information om produkten finns på:
http://www.lsoft.com/products/listserv_143.asp

Mer om L-Soft

L-Soft specialiserar sig på mjukvara och outsourcingtjänster för hantering av e-postlistor och e-postmarknadsföring. L-Softs flaggskeppsprodukt LISTSERV används sedan 1986 för nyhetsbrev, diskussionsgrupper samt individanpassade e-postutskick. Med LISTSERV Maestro, L-Softs mjukvara för e-postkampanjer och responsmätning, kan kampanjer enkelt mätas, analyseras och förbättras. L-Softs produkter kännetecknas av marknadens bästa prestanda, pålitlighet och skalbarhet. Med mer än 110 miljoner prenumeranter världen över hittar vi kunder såsom Svenskt Näringsliv, TV4, Moderaterna, Nacka Kommun, Statskontoret, Uppsala universitet, Ledarna och Naturhistoriska Riksmuseet. L-Soft har kontor i Sverige, USA, England och Tyskland. Huvudkontoret ligger i Stockholm.

För mer information, vänligen kontakta:

L-Soft Sweden AB
Outi Tuomaala
+46-8-50709911
https://www.lsoft.com/contact/econtact.asp?id=pressinfo


LISTSERV is a registered trademark licensed to L-Soft international, Inc.

See Guidelines for Proper Usage of the LISTSERV Trademark for more details.

All other trademarks, both marked and unmarked, are the property of their respective owners.


Menu