L-Soft hjälper svenska företag att skicka bättre e-post

Seminarieprogram ökar kunnandet inom e-postmarknadsföringStockholm, 4 mars, 2003 – Idag startade L-Softs första seminarietillfälle av tio i en serie som under våren skall lära intresserade hur e-postverktyg, rätt använda i linje med nya EU-regler, skapar goda förutsättningar för e-postmarknadsföring.

– Intresset för våra seminarier har vuxit kraftigt sedan ifjol, och nu ser vi en allt bredare publik som vill lära sig mer om e-postmarknadsföring och vad man bör tänka på för att maximera resultatet, säger Outi Tuomaala, Vice VD, L-Soft. För att göra det hela mer överskådligt har vi valt att skapa fyra olika teman som är viktiga byggstenar för framgångsrik kommunikation via e-post.

Deltagarantalet har överskridit företagets egna förväntningar och L-Soft har därför arrangerat ytterligare seminarietillfällen för att så många som möjligt skall få delta. Seminarierna leds av Mattias Durnik, marknadsanalytiker på L-Soft.

– Vi ser betydligt högre intresse för e-postmarknadsföring i Storbritannien, Tyskland, Spanien och Italien – länder som i princip ligger efter Sverige i IT-utvecklingen, säger Eric Thomas, VD på L-Soft. Det kan bero på att kunskapsnivån inte är lika hög i Sverige och att e-postmarknadsföring ofta förknippas med spam. Ett av våra huvudbudskap med seminarieserien är därför att e-postmarknadsföring måste ske på kundernas villkor.

Bland de anmälda finns inte bara L-Softs egna kunder utan även företag som planerar eller överväger att implementera avancerade e-postlösningar i sin informationshantering.

– L-Softs seminarier under förra året gav mig många konkreta råd och tips för hur man skapar grunden till en effektiv och professionell e-postkommunikation, berättar Renée Hellström, som arbetar med information på Villaägarnas Riksförbund. Det finns många områden där avancerade e-postlösningar passar in. Seminarierna har gett mig en bra grund i arbetet med att utveckla e-postlösningar för olika ändamål. Jag kan rekommendera seminarieserien för alla som arbetar med information till större målgrupper.

Mer om L-Soft

L-Soft specialiserar sig på mjukvara och outsourcingtjänster för hantering av e-postlistor och e-postmarknadsföring. L-Softs flaggskeppsprodukt LISTSERV® används sedan 1986 för nyhetsbrev, diskussionsgrupper samt individanpassade e-postutskick. Med LISTSERV® Maestro, L-Softs mjukvara för e-postkampanjer och responsmätning, kan kampanjer enkelt mätas, analyseras och förbättras. L-Softs produkter kännetecknas av marknadens bästa prestanda, pålitlighet och skalbarhet. Med mer än 100 miljoner prenumerationer är L-Soft en affärspartner till bland annat CNN, Compaq, Posten IT och 26 av Fortune 100-företagen. L-Soft finns i Sverige, USA, England och Tyskland. Huvudkontoret ligger i Stockholm.

För mer information, vänligen kontakta:

L-Soft Sweden AB
Outi Tuomaala
+46-8-50709911
https://www.lsoft.com/contact/econtact.asp?id=pressinfo


LISTSERV is a registered trademark licensed to L-Soft international, Inc.

See Guidelines for Proper Usage of the LISTSERV Trademark for more details.

All other trademarks, both marked and unmarked, are the property of their respective owners.


Menu