L-Soft lanserar en ny outsourcingtjänst för avancerade e-postkampanjer

Små och medelstora företag får nu enklare tillgång till programvaran LISTSERV® MaestroStockholm, 24 oktober, 2002 – L-Soft, den svenske pionjären inom e-postlistteknologi, kompletterar idag programvaran LISTSERV Maestro med en outsourcingtjänst som vänder sig främst till små och medelstora företag. Denna outsourcingtjänst erbjuder tillgång till LISTSERV Maestros alla verktyg för att skapa effektiva e-postkampanjer i form av allt från enstaka utskick till återkommande försändelser utan att behöva installera någon programvara.

"Vi vill på detta sätt erbjuda företag med begränsade IT-resurser en kostnadseffektiv tillgång till LISTSERV Maestros avancerade e-postmarknadsföringsfunktioner", förklarar Eric Thomas, VD L-Soft. "Vi är fast övertygade om att förtroendet för e-post som kundkommunikationskanal kommer att öka i och med EU:s beslut för den opt-in lag som träder i kraft innan utgången av 2003. Detta lär skapa starka incitament även för små och medelstora företag att använda sig av e-postkampanjer i sin marknadsföring och kundkommunikation."

LISTSERV Maestro är L-Softs svar på marknadens behov av en lättanvänd mjukvara som ger beslutsstöd i hanteringen av opt-in baserade e-postkampanjer. Till sin hjälp får användaren nu en rad funktioner i form av ett webbaserat gränssnitt som innehåller nya funktioner såsom responsmätning (tracking), rapportering samt även F-Secures antivirusskydd för att undvika datavirusspridning till mottagarna.

Med outsourcingversionen av LISTSERV Maestro har kunden tillgång till tjänsten dygnet runt. Kunden skapar listan över mottagare samt kampanjinnehållet via ett grafiskt webbgränssnitt. All hård- och mjukvara ligger hos L-Soft som även står för distributionen. Kunden kontrollerar själv kampanjen och kan när som helst ta fram statistik på hur många som öppnat meddelandet och klickat vidare på infogade länkar. Outsourcingtjänsten är även upplagd så att kunden vid behov enkelt kan migrera till licensversionen av LISTSERV Maestro utan driftstörningar. För ytterligare information och prisuppgifter vänligen kontakta L-Soft.

Mer om L-Soft

L-Soft specialiserar sig på mjukvara och outsourcingtjänster för hantering av e-postlistor och har sedan 1994 varit marknadsledande inom området. Programvaran LISTSERV®, som används för nyhetsbrev, diskussionsgrupper samt individanpassade e-postutskick, firade sitt 15-årsjubileum förra året. L-Softs produkter kännetecknas av marknadens bästa prestanda, pålitlighet, skalbarhet. Med mer än 100 miljoner prenumerationer är L-Soft en affärspartner till bland annat British Airways, CNN, Compaq, Ericsson och Posten IT.

För mer information, vänligen kontakta:

L-Soft Sweden AB
Outi Tuomaala
+46-8-50709911
https://www.lsoft.com/contact/econtact.asp?id=pressinfo


LISTSERV is a registered trademark licensed to L-Soft international, Inc.

See Guidelines for Proper Usage of the LISTSERV Trademark for more details.

All other trademarks, both marked and unmarked, are the property of their respective owners.


Menu