England störst på kundriktad e-post

Svenska L-Soft öppnar nytt kontor i London med eget kapitalStockholm, 5 Juni, 2001 – Det är inte förvånande att allt fler företag och myndigheter integrerar e-post i sin kundkommunikation när den ekonomiska nedgången kräver besparingar. Trots det senaste årets motgångar bland IT-företagen har L-Softs europaförsäljning ökat kraftigt. Idag utgör England L-Softs största kundbas, utöver USA.

Med hjälp av L-Softs lösningar kan företag som British Airways förbättra sin kundkommunikation och därmed öka sina intäkter på ett kostnadseffektivt sätt. Flygbolaget skickar idag, med kundernas samtycke, information och erbjudanden till 200 000 e-postadresser. Systemet har integrerats med BA:s CRM verktyg.

"Vi har känt av en stor efterfrågan på våra produkter i England", säger L-Softs vd och grundare Eric Thomas. "England är en dynamisk marknad som gärna provar ny teknik inom e-postmarknadsföring och kundkommunikation innan övriga Europa. Men även England ligger långt efter USA inom det området. Målet för Londonkontoret är dels att öka försäljningen och dels att ta pulsen på Europas pionjärland i kundkommunikation med e-post".

Londonkontoret blir det tredje kontoret som L-Soft öppnar sedan företaget grundades 1994. De andra två kontoren finns i Stockholm och Washington, D.C. Två ytterligare kontor planeras i USA till hösten. Företaget har varit lönsamt sedan starten 1994 och har sedan dess finansierats med egen vinst. L-Soft är mest känt för sin programvara LISTSERV®.

Mer om L-Soft

L-Soft specialiserar sig på mjukvara och outsourcing tjänster för hantering av e-postlistor och har sedan 1994 varit banbrytande inom området. Programvaran LISTSERV® används för nyhetsbrev, diskussionsgrupper samt individanpassade e-postutskick och är anpassad för professionellt bruk med bästa prestanda, pålitlighet och skalbarhet. Med mer än 100 miljoner prenumerationer är L-Soft en affärspartner till bl.a. Compaq, British Airways, CNN, Ericsson och 34 av Fortune-100 företagen.

För mer information, vänligen kontakta:

L-Soft Sweden AB
Outi Tuomaala
+46-8-50709911
https://www.lsoft.com/contact/econtact.asp?id=pressinfo


LISTSERV is a registered trademark licensed to L-Soft international, Inc.

See Guidelines for Proper Usage of the LISTSERV Trademark for more details.

All other trademarks, both marked and unmarked, are the property of their respective owners.


Menu